Sunday, 26 June 2011

Story Biskut Marie

Haa. .dis tyme pasal story yg trjadi pada ak sdirik. .ak crite neh bkn sbb nk cari pblisiti murahan kea pew ke. .sajer nk share. .x suke? Lantak lu lah. .kalo gua tertagged same lu,nk untag pon,lantak lu. .lu bg comment kew apew kew,kalo betol,gua amik sbagai pgajaran ntok gua gak. .lu x nak comment? LANTAK LU LA WEY!

First,story ney mase ak pegi negeri Melaka bersejarah. .sbb masuk sukob(sukn kolej2 bersekutu uitm) mase ak still bdak kptm kb. .locationnyer kt uitm Melaka. .smpai jew sane mmg happy giler. .awek cun2,satu. .tmpat luas,dua. .yew la,ex kolej ak satu je bgunan. .tu pon tepi jalan. .sini siap ngn tasik buatan lagi. .court pon sume ada. .tennis? futsal? hoki? sume ada. .haaa. .alkisah. .perut ak lapar. .pegi la cafeteria. .kt situ pon ak hepi sbb murah2 jew mknan dye. .yg ak nk citer adalah slpas ak mkn. .d mana ak brtnya kat sorg kakak tmpt nk solat sbb ak dgar org azan n kafe tu kt atas bukit,msjid plak kt bwah. .apew kakak tu jwab? : Oh! kat atas x da kiblat dik,kt bwah sane ada. adik trun la,msjid tu dpan cket. . . . . . . .

Next,story ak mase hntar adik ke skulah dy,imtiaz besut awl tahun ni. .alkisah brhnti la dkat sbuah kdai mkn. .ak pon amik la satu bgkus nasi n bukak nasi tu. .Allah anugerahkn ak mata yg masih tajam d mana ak nmpak ada makhluk kcil brnama ulat sdg meronta-ronta di lauk aym tersebut. .dgn hati yg geram tapi muke slamber ak gtow la kt mkcik tu. .okey,pe cerita nye? MAKCIK tu,dy amik lauk ayam trsebut n dy buang ulat trsebut by a spoon n put it back n take the meal n return back to me. .terkesima,terkejut,marah pon ada. .ikutkn hati nak aje ak pulaih kpala mkcik tu,tmbuk2 mcm john cena wat dlam wwe. .finalnyer,ak byar n out!

Haaaa, ,ney plak pasal minah sekor yg dok kt kmpung ak neh. .minah ney,da la besar mcm stone cold,bajet cantik. .mekap tu putih melepak. .tuan mcm org south Africa. .bkn nk hina,tapi agak2 ar. .klau da pkcik2 yg tgok bole kna strok. .haaa. .minah ney bole dkatakn minah rempit or driver rally car. .sbb dy mmg laju terutamanya dlm area kmpung. .n mulut munah jugak agak bising lbey2 lg dlm group or tyme gelak. .nak djadikn satu criter,mase tu ak tgah drive kete. .ttiber ade org hon n ak pon berpaling. .maka dengan itu jatuhlah celaka ke atas aku di mana ternampak badak betina itu tgah tersnyum2 kegirangan sambil mlambai tgan kat aku dan di sebelah nyer ada mmber dy. .what the. .ak x penah senyum,suke or tgur badak tue. .dsebabkan ak ney species friendly,ak pon blas la senyum itu smbil mlambai manakala hati ini dpenuhi perkataan2 porno,carut n same species dgn yer baik English edition or malay or arab. .arab ada ke? lantak la.  .abis jew scene tue ak trus pecut!

Aritue ak ada pegi sama satu tempat di tok bali sama member2 ak. .saje je pegi nk lepak2 tmpat jaoh cket. .ak pon da lupe nama tempt uh. .apew yg ak nk gtow adalah pasal sekor mamat ney. .mamat ney dtg ngn betina dy. .mase tu kt restoran. .pas kiteorg order. .mamat ney dtg n dduk d meja sebelah kteorg. .position ak btul2 mghadap mamat neh. .arh,lantaklah. .bukn ak knal un. .tapi msalahnyer slpas tue. .citernyer start bile da 3 ekor awek yg agak hot la dri segi pmakaian dduk d sblah meja mamat tu. .ak n geng2 ak 4 org sumenyer ‘maseh bujang’ ,so,mata2 kitorg agak liar la slepas itu. .mklum la,cntik,cute tp xley lawn lisa surihani. .oh lisa! dah2. .ok. .yg ak x tahan skali,mase kteorg tgah balas2 mata,siul2,kenyit2 mata n so on a.k.a mengusha la knonnyer,si badigol mamat ney maybe tgah pkir kteorg nk usha betina afrika dy. .ak da pasan cket2 mamat ney hangin,gtow kt mmber ak,mmber ak ckap maybe dy gadoh ngn badak dy. .so,KAMI x pdulikn la. .kjap slpas tue,mase kteowg tgah mlahap sambil mgusha,mamat n badak dy da abis,tibe2 dy dtg trus sound kteowg. .bising2 ckap ak ngn mmber ak nk usha badak dy. .mase tu nk ajew ak amik btol kicap nk sumbat dlm mlut mamat tp smpat pkir ak ney ada lg ke x otak ak. .dah la betina tu badak afrika,ko dpat pon sbb cikaro,sbb ko ada rxz. .alah. .stakat rxz ngn cikaro ko kteorg x ingin la. .last2 skali owner kedai tue leraikan. .dah hmpir2 nk brtumbuk da tp bkn aku la. .hehe. .yg sdihnyer,dah la kena marah,bebudak cuteeeee tu pon kteorg ta dpat. .huhu. .cikaro punye pasal. .
Bnyak criter yg ak nk share,tp next tyme plak. .haaaa,mane2 manusia yg bsing pasal publisiti murahan tue,neh blog aku,wazrediz.blogspot.com. . .mane2 badigol yg nk hina ke,nk marah kew,LANTAK LU LA BRADER. .mane2 yg tggal seposen a.k.a comment,bnyak2 time kasih. .gua nk caw dulu. .pekena char kuey teow + air barli. .Assalammualaikum!

1 comment:

Namazi Rashid said...

under construction tu sebak blog ni under construction..mu g tuka namo gtue pulok..tapi gak ok jgk